DIVAT & TRENDI


Az elmúlt években ismét divatba jöttek a miniszoknyák, amelyek utoljára a ’90-es és a ’20-as években voltak népszerűek. Nyugodtan lélegezz fel, idén nem szükséges lábat villantanod, ha nem szeretnél, mivel nem csak a miniszoknya, hanem gyakorlatilag minden változat stílusos lesz tavasszal. A nadrágok kissé háttérbe szorulnak, helyüket a szoknyák veszik át, amelyek kifejezik a feminin energiákat.

Nem feltétlenül kell elraknod a szilveszteri buliban viselt csillogó ruháidat, mert tavasszal is divatosak maradhatnak. A metálfényű anyagok, arany és ezüst nemcsak tavaszi trendek, hanem egész évben a legstílusosabbak közé tartoznak. Ezeket a darabokat főleg partikra vagy esti randikra ajánlják, de akár egy csillogó sneaker is könnyedén beilleszthető a mindennapi öltözködésedbe.

Mindig izgalmas meglepetéseket rejteget az új évszak divat terén. Várjuk tavasszal, hogy mi fog minket elkápráztatni! A téli hónapok mindig hosszúnak tűnnek, és amint lekerülnek a karácsonyi díszek a polcokról, alig várjuk a jó időt és a tavaszt. Idén sem kivétel, különösen, hogy a divattervezők számos izgalmas trendet ígérnek nekünk a szezonra. Bár a réteges öltözködésnek megvan a maga varázsa, de mégsem hozza ugyanazt a kreatív lendületet, mint a tavaszi vagy az őszi gardrób.

Reméljük, nem kell sokat várni arra, hogy lekerüljenek rólunk a kabátok, és legalább a 2024-es tavaszi trendek tartják bennünk a lelket.

Fotó: pixabay