Jakubecz Márta a 95. Budapesti Ünnepi Könyvhéten


Megjelent a szerző legújabb, tizenkettedik kötete, amely novellákat tartalmaz, címe:

Angyal a hóban.  Az író 2024. június 13-án 14 órától fog dedikálni a Vörösmarty téren.

A kötetet az AB ART Kiadó adta ki. Z. Németh István, a kötet szerkesztője ezt írta a könyvről:

„Jakubecz Márta huszonhárom novellája akárcsak a fénylő kagylók a fövenyen. Titokzatosság, rejtély lengi körül őket. Amíg ki nem nyitódnak (amíg ki nem nyitjuk őket), nem árulják el titkukat.

A szerző az emberi lélek kiváló ismerője. Hősei egyszerű, hétköznapi emberek, akikkel az élet bizony nem bánt valami kegyesen. De egy napon mégis felmelegíti szívüket egy reménysugár. Égi jelet kapnak, megmagyarázhatatlan dolgok történnek velük, rátalálnak életük valódi értelmére, vagy éppen hosszú megszenvedett idő után igazi társra lelnek. A sorsuk súlya alatt meggörnyedt emberek lassan felegyenesednek, tragédiáktól, sorscsapásoktól cserzett arcukat a bizalom, a remény fényében fürösztik meg. Az író hisz abban, hogy hittel és szeretettel sok minden megváltoztatható, jobbá tehető.

Jakubecz Márta felvidéki író, publicista, pedagógus, a keresztény irodalom képviselője. Alsószeliben él és alkot. Újságcikkeivel, mesekönyveivel, felnőtteknek írt könyveivel vált ismertté. Első novelláskötetét tartja kezében az olvasó.”

Fotó: pixabay