Őrizetbe vettek egy 37 éves drogkereskedőt Vágsellyén


Őrizetbe vett a rendőrség egy 37 éves férfi, aki a kábítószerrel – metamfetaminnal és marihuánával – kereskedett – közölte a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

A Moncsicsi rendőrségi akció keretében fogták el a gyanúsítottat, a férfi egy Opel Antarával próbált elmenekülni a rendőrök elől. A rendőrök megpróbálták elállni az útját, de az Opel sofőrje nekihajtott a rendőrautónak és elhajtott. A rendőrök egészen a bevásárlóközpont parkolójáig üldözték, ahol a férfi nekiütközött egy autónak. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették.

Átvizsgálták a férfi autóját, majd házkutatást tartottak nála. Találtak egy kristályos anyagot tartalmazó műanyag zacskót, amit a gyanúsított menekülés közben kidobott a járműből. A házkutatás során is találtak a rendőrök kristályos anyagot tartalmazó zacskót. A pozsonyi rendőrkapitányság megerősítette, hogy a lefoglalt műanyag zacskókban legalább 27 adagnyi metamfetamin volt.

A bűnügyi nyomozó kábítószer előállítása, birtoklása és terjesztése miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen. Mivel a gyanúsítottat korábban már elítélték kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt, a bíró elrendelte vizsgálati fogságba helyezését.

TASR

Fotó: Pixabay