Akkora buli lesz, hogy a Holdról is látni fogják!


Kétnapos fesztivállá bővült idén a tavaly is rendkívüli népszerűségre szert tett HastagKN. Forma 1-es hasonlattal élve: a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ hozta a papírformát. Mert a HastagKN sikerre eleve sikerre volt ítélve. A szervezők és a szakmai bizottság pedig meglovagolta a nyertes paripát.

fotó: EBVMK

Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle – erről szól a HastagKN. Bemutatkozási, fellépési lehetőséget biztosít hazai zenekaroknak. Olyanoknak, akik kemény munkával sokat letettek már az asztalra. Olyan zenekarok lakják majd be a színpadot, amelyek tagjai nemcsak szenvedélyből zenélnek, hanem ez már életük részévé vált: fontos, mint a víz és a levegő!

Bogas
fotó: EBVMK



<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>
„Új generáció a zenében – tapsoljunk a jövő csillagainak!”

– fogalmazta meg a mottót a négytagú szakmai bizottság, amely idén nyolc zenekarnak biztosít fellépést Komáromban, a város főterén. A színpad a Klapka téren lesz, a Tiszti pavilon tőszomszédságában.

fotó: EBVMK

Íme a HastagKN 2024 fellépői.

Július 5. – péntek

17:00 – Totalica

18:15 – CloudBurst

19:30 – José LIVE

21:00 – Kingfishers

Július 6. – szombat

17:00 – Bogas

18:15 – Nepertu

19:30 – Afium

21:00 – Chowteez

A SZMAZE, Öröm a Zene Tehetséggondozó Program, Peron Music Alapítvány, Hangfoglaló program társszervezésében megvalósuló rendezvény ingyenesen látogatható.

fotó: EBVMK